Webinarer

Jeg har udgivet 3 webinarer om grundmotorisk udvikling – de er lavet for at give jer forældre den viden, jeg gerne selv ville have haft, da jeg blev mor for 14 år siden.

Webinarerne ligger online og efter du har købt, kan du
logge ind og se dem, lige når det passer dig.

PR. STK. DKK 150,-
ALLE TRE DKK 300,-

Ny med baby

I webinaret «Ny med baby» gennemgår jeg en masse viden, som er relevant for jer, der har fået lille ny, ift at hjælpe baby til at få en stærk kropskerne og lære sin krop at kende.

I maveliggende og rygliggende gennemgår jeg forventninger til udvikling og hvordan I kan hjælpe baby til at blive stærkere i disse udgangsstillinger.
Jeg gennemgår favoritsider og midtstilling, gode liggestillinger, gode bærestillinger og mine anbefalinger til, hvordan I bedst taget baby op.
Herudover får I mit bedste trøstetrick og til sidst lidt om vores sansesystemer og hvad I skal være opmærksomme på ift. sansestimulering.

4-7 mdr motoriknørderi

I webinaret 4-7 mdr. motoriknørderi gennemgår jeg de motoriske stadier og overgange i denne aldersgruppe.

I vil få forståelse for, hvad god bevægekvalitet er i maveliggende, rygliggende og sideliggende inkl tril fra ryg til mave og hvordan god bevægekvalitet, hjælper baby til at opbygge en stærk kropskerne.
Yderligere får I konkret viden om, hvordan I kan arbejde i disse udgangsstillinger for at hjælpe baby til gode muskulære balancer.
Derudover gennemgår jeg også mine anbefalinger ift bærestillinger og håndtering af baby, samt lidt intro til tumle-leg og sansestimulering.

Krybe Kravle+ webinar

I webinaret ”Krybe- Kravle +” gennemgår jeg, på ca. en time, de motoriske overgange til krybende, kravlende og stående/gående.
I Krybe-kravle webinaret har jeg fokus på det symmetriske kryb og hvordan vi kan hjælpe baby, der kryber asymmetrisk, godt videre.
Vi nørder også i overgangen til knæ4stående og hvad god kvalitet er her og i kravlet.
Ligeledes gennemgår vi den naturlige overgang til frit gående og mine anbefalinger til denne overgang.
Jeg gennemgår også at komme sikkert ned, når man lærer at kravle op og fremtidige gode rammer for motorisk udfoldelse. Derudover overgangen til siddende og et par anbefalinger ift. fodtøj mm., som tit plejer at melde sig i denne alder.

Jeg valgte at købe Lenes webinarer, da jeg havde brug for lidt tips til hvordan jeg kunne lege mere hensigtsmæssigt med min datter, når vi alligevel lå på gulvet.
Min ældste søn havde udfordringer både med farvoritside og tarzan kravl og fandt aldrig sine fødder. Så med nummer to, har jeg været ekstra obs på at det skulle gøre på den “rigtige” måde.

Lenes webinarer gav mig netop forståelse og det fokus, der skulle til for at arbejde med bevægekvalitet og farvoritsider. Min datter lærte derfor at trille som 4,5 måneder og pivoterer hele vejen rundt som 5 måneder og uden at det blev gjort til en pligt, men blot blev en del af hverdagen.

Michele (mor til pige på 5 mdr)